Goooooooooooooedemorgen! Redelijk goed geslapen vannacht ondanks dat mijn vrouw druk bezig was met het jongetje van 5 maanden. Any way vandaag laatste dag werken voor de vakantie! Fijne dag!

Sooooo gooooodmorning! Weer een nieuwe dag :-). Al vroeg uit bed om voor het eerst vandaag moeten alle kids naar de opvang en moeten mijn vrouw en ik allebei werken. Fijne dag iedereen!

Zo goedemorgen! Goed kunnen slapen want vrouwlief heeft alles over genomen afgelopen nacht. Was gisterenavond erg moe en met hoofdpijn naar het de gegeaan dus dit was wel even nodig 😄

Zo kids weer op bed. Was een fijne dag vandaag. Nu pretty little lairs: original sin kijken op hbo eens zien of dat wat is

Goedemorgen! Lekker geslapen al was het maar omdat deze dame halverwege de ochtend naast is me komen te leggen 😍

Vanavond weer ik geweest dat mij wederhelft afgestudeerd arts is. De 3 jarige kreeg een pseudokroep aanval. Pseudokroep is een ontsteking aan de keel en bij zo'n aanval wordt je benauwd. Voor ouders is het spannend om je ziet dat je kindje het benauwd heeft en hoest als een zee hond. Alleen de kunst is om rustig te blijven. Nou het is dat mijn vrouw weet dat het niet ernstig is anders had ik allang 112 gebeld 😆 gelukkig ligt hij nu weer te slapen en is het voorbij...

Ik was even een paar dagen afwezig door wat drukte maar ben er weer hoor!

Goooooooooooooedemorgen weer aangekomen op kantoor in Rotterdam 😄

Overigens was het vandaag een hele leuke dag en hebben we erg genoten! Zelfs de bbq was zeer geslaagd 😁

Show thread

Zo, opa en oma weer naar huis inclusief jawel de peuter die moest logeren daar dus hup mee met opa en oma. Dus zijn papa en mama alleen met de 2 kleine guppen.

Zo en dat was 140cc in amper 10minuten een record voor de kleine man. Maar sirieus als hij liever koude flesjes heeft ipv warme had ie het wel even mogen zeggen.

Planning voor vandaag: vrouwlief gaat om half 10 sporten, als zei terug is ga ik snel naar de winkel voor de bbq. S'middags visite van opa en oma (mijn ouders) :-). Fijne dag allemaal!

Goooooooooooooedemorgen! Ik zit alweer in de woonkamer. Onze kleine meid werd wakker dus een goed moment om in de woonkamer met de tuindeur open een flesje te geven. Laat de koude lucht maar binnenkomen 😁

Goedemorgen! Na gisteren en dagje ziek te zijn geweest ben ik vandaar weer :-). Vrouwlief gaat een middagje lunchen en ik ga vanmiddag met de auto naar de winkel om ingrediënten te halen van de BBQ van morgen....fijne dag iedereen!

Gisteren Yunohost verwijderd na het me tot 2x toe in de steek liet. Nu alles via docker draaien 😄 veel beter en veel meer controle over de inrichting.

Duss bijna iedereen hier ziek thuis behalve papa en Zoe van 4 maanden...

Mastodon

The social network of the future: No ads, no corporate surveillance, ethical design, and decentralization! Own your data with Mastodon!